Hier lees je de beoordelingen en gebruikservaringen met de Soft Perfume parfumstick producten.

Review door: Lenore Kastanya : Zomers Nemamiah...

Heerlijke fruitige zomergeur! Lekker licht en speels..., doet me denken aan zomerse cocktails op het strand!(Geplaatst op 21-05-2016)

Review door: Carola : Heerlijke geur...

Wat een heerlijke geur is dit. zacht bloemig en gourmand met caramel en fruit tonen. Ik vind het licht iets weg hebben van de geur in de bekende ster, maar dan zachter. Ben er weg van. een favoriet (Geplaatst op 29-08-2014)

Review door: Angela : Ontzettend lekkere geur!...

Wat een ontzettend lekkere en verslavende geur is dit! Zacht, bloemig en wat poederachtig. Op een of andere manier doet deze geur me aan baby's denken. Een heel lieve en vrouwelijke geur. De geur is prettig aanwezig en je ruikt hem echt een paar uur. Een aanrader! (Geplaatst op 04-04-2015)

Review door: Pauline : Heerlijke ongewone geur...

Ook deze aangeschaft op basis van beschrijving. Dacht ik eerst dat ik hem niet zo lekker vond. Aan de geur moest ik blijkbaar aan wennen. Gebruik hem nu regelmatig. Hij is niet zo overheersend zoals bijvb. La reine soleil (Geplaatst op 21-11-13)

Review door: Daphne : Fijn...

Mmm, wat een heerlijke zachte, warme, vrouwelijke geur! Dit is mijn eerste Le Soft Perfume stick, en ik ben fan! Kan niet wachten om ook de andere geuren te proberen. (Geplaatst op 08-11-13)

Review door: Renate

Lekker geurtje, blijft lang zitten! (Geplaatst op 13-09-13)

Review door: Lien uit Zoetermeer: ECHTE EEN AANRADER!!!

Mijn ervaring met Le soft perfume stick is dat het erg handig is om mee te nemen in je handtasje. Ik gebruik nu Nemamiah een heerlijke frisse geur, maar dat is een kwestie van smaak. Verschil met een spray is dat je nu de geur niet als een walm om je heen ruikt en dat vind je prettig of niet. Verder heeft het een hele luxe verpakking leuk om weg te geven of om te ontvangen! Echt een aanrader!!! (Geplaatst op 10-05-13)

Review door: Ellen Merckelbagh : Heel fijn

Door de stick doe je niet te veel op en gaat de stick lekker lang mee. De geur Rock is heerlijk en ik heb er veel complimenten bij gekregen. (Geplaatst op 07-12-13)

Review door: .....

Schrijf jij de volgende review en deel je jouw ervaring met Le Soft Perfume. Op de producten pagina kan je jouw persoonlijke ervaring achterlaten bij het produkt wat jij wil beoordelen.(Geplaatst op ?)

Review door: Agnes de Jager: WAT EEN GEWELDIGE UITVINDING

Een week of 2 terug kreeg ik een Copacobana stick van Le Soft Perfume Stick om eens uit te proberen! Wat een geweldige uitvinding, compact, lekker, goed voor je huid en het ziet er ook nog eens geweldig uit! Ohhh had ik al gezegd dat het ook nog eens heel betaalbaar is! Love me tender staat er in de verpakking, so qute!!!!

Agnes van www.diewilikhebben.nl (Geplaatst op 03-07-13)

Review door: Pauline : Bloemige geur

Voor iemand die graag reist is dit een fijn product. Op basis van de beschrijvingen heb ik deze aangeschaft. De beschrijving klopt precies en de geur blijft lang hangen. (Geplaatst op 21-11-13)

Review door: MC

Heerlijk zacht geurtje. Ik ben er erg blij mee! (Geplaatst op 18-09-13)

Review door


Le Soft Perfume ervaringen
Schrijf jij de volgende review en deel je jouw ervaring met de Soft Perfume parfumstick producten. Op de producten pagina kan je jouw persoonlijke ervaring achterlaten bij het produkt wat jij wil beoordelen.


Le Soft Perfume
Post your comment

TheBeautyClick