Le Soft Perfume | Parfum stick Copacabana + Extra stick!

"Prinses van de Zee, halve maan van gouden zand die de muziek en de geur overstijgt van bloemen die in de zee zijn geworpen ..."De geur: Bergamot, Roze peper, Graan,Jasmijn, Viooltje, Orangebloesem, Amber, Eikenmos, Patchouli, Musk, AmberVoedend en ontspannend. Gemaakt van natuurlijke wax met Tiare/Monoi. Deze geur zonder alcohol is zeer geconcentreerd en heel zacht en
houdt 4 tot 6 uur, goed voor 375 geur doseringen, geeft geen vlekken is goed voor de huid, compact en licht in gebruik.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Levertijd: 2-3 werkdagen

€ 19,95
Incl. 21% BTW
Details
Recycleerbaar product, houdbaar 12 maanden na opening, met respect voor de planeet, niet getest op dieren, handzaam en licht en mag mee in de handbagage.

De achtergrond van onze natuurlijke grondstoffen

Tiare bloemen, Monoi

COSMETISCH GEBRUIK: Hydrateren: Een dagelijkse toepassing op een vochtige huid zorgt voor een zeer goede hydratatie van de huid, ook buiten periodes van hoge blootstelling aan de zon. Monoï zorgt dat de huid voorbereid is op blootstelling aan de zon en zorgt voor een mooie tint. Het voorkomt uitdroging van de huid.

GESCHIEDENIS: Monoï ("geurolie" of "heilige olie" in Tahitian, "Manogi" in Paumotu, "Pani" in Marquesan) is een beauty product dat wordt verkregen door het drenken van Tahitian Tiare bloemen in geraffineerde kokosolie. Monoï is een traditioneel product van de Frans-Polynesië eilanden, waaronder Tahiti.

PRODUCTIE: Tahitian tiare bloemen, geoogst in het knopstadium. Ze worden geweekt in geraffineerde kokosolie voor een minimum van tien dag. En tien bloemen per liter olie worden gebruikt. Dit productieproces, is voor alle producenten van Monoï de Tahiti gelijk. Deze methode is gelijkaardig aan "enfleurage" in de parfumerie. Na deze periode wordt het product afgeschonken, gefilterd en vervolgens volgt de toevoeging van natuurlijke antioxidant. Het ministerie van Economische Zaken op Frans-Polynesië eilanden controleert regelmatig de effectieve naleving van dit proces om de waardes van de Monoi naam te bewaken.

Door de toevoeging van Monoi aan onze parfums hebben wij een hydraterende en herstellende werking aan onze parfums toegevoegd. Hierdoor beleef je zo veel meer plezier aan jouw parfum.
Registreren Forgot?

Post your comment

TheBeautyClick