Le Soft Perfume | Parfum stick Etre ici et ailleurs + Extra stick!

"Neus in de wind, lopend in Marco Polo tuinen, in de stromende regen. We beleven de dag en het bliksem licht verlicht onze lichamen, weelderig beleven we ons leven."De geur: Roze peper, Sinaasappel,Iris, Heliotroop, Tuberoos narcis Sandelhout, Vanille, Tonka, Musk, AmberVoedend en ontspannend. Gemaakt van natuurlijke wax met mango boter en tamanu. Deze geur zonder alcohol is zeer geconcentreerd en heel zacht en houdt 4 tot 6 uur, goed voor 375 geur doseringen, geeft geen vlekken is goed voor de huid, compact en licht in gebruik.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Levertijd: 2-3 werkdagen

€ 19,95
Incl. 21% BTW
Details
Recycleerbaar product, houdbaar 12 maanden na opening, met respect voor de planeet, niet getest op dieren, handzaam en licht en mag mee in de handbagage.

De achtergrond van onze natuurlijke grondstoffen

Mango boter

Cosmetisch gebruik: Hydrateren: Verzachtend, de mango boter houdt het vochtgehalte van de huid op pijl. Rustgevend en ontspannend, het maakt de huid zijdezacht. Rustgevend, het helpt de huid haar lipide samenstelling herstellen en rehydrateren na blootstelling aan externe agressies (kou, zon ...). Regeneratie en anti-oxidant, deze boter beschermt tegen vroegtijdige veroudering.

GESCHIEDENIS: De mango is de vrucht van de tropische mango boom, deze grote boom van de familie Anacardiaceae, afkomstig uit de bossen van Pakistan en Birma, waar deze nog steeds in het wild groeit. Deze boom, Mangifera indica, heeft aanhoudende, dichte en donkergroene bladeren. De vorm van de vrucht is de basis van Paisley. Zijn naam komt uit het Malayalam manga. Mango vruchten van andere bomen van het geslacht Irvingia (deze vruchten zijn groen met zwarte vlekken en hun vlees heeft een mooie oranje kleur en een exquise parfum), zijn familie van de "Irvingiacées".

PRODUCTIE: In het hart van de mango zit een platte pit, wanneer je die indrukt, produceert deze boter. Dit is veel minder bekend dan Mango als fruit. Deze boter is een waar genot om aan te brengen op de huid. Heeft een zeer zachte structuur, het verzacht de huid, maakt stevig en soepel. Is Rijk aan stearinezuur.

Tamanu olie

Cosmetisch gebruik: Een anti-infectieuze, anti-inflammatoire genezing. De beschermende genezende eigenschappen bevorderen de regeneratie van huidcellen.

GESCHIEDENIS: Tamanu, of "Laurier van Alexandrië" werd lange tijd beschouwd als een heilige boom in Polynesië. En werd geplant op het terrein van de "marae" (heilige plaatsen), het was een "taboe" boom dus onbruikbaar door gewone stervelingen. De bladeren, vruchten en hout van tamanu werden gebruikt in verschillende gebieden: het hout werd uitsluitend gebruikt voor het maken van beelden van afgoden, "tiki". Grote tamanu zijn nu zeldzaam in Tahiti.

PRODUCTIE: De kern van tamanu bevat weinig verse olie en is winbare na langdurig drogen en zaadrijping. Deze zware olie heeft een geel-groene tot donkergroen kleur en heeft en milde aromatische geur. De pitten worden koud geperst

Door de toevoeging van Tamanu en mango boter aan onze parfums hebben wij een verstevigende en regenererende / anti-aging werking aan zijn onze parfums toegevoegd. Hierdoor beleef je zo veel meer plezier aan jouw parfum.
Registreren Forgot?

Post your comment

TheBeautyClick