Le Soft Perfume | Parfum stick Rock + Extra stick!

"Een houding, een energie, een trilling. Een geur als een rots waanzin op mijn huid."De geur: Bergamot, Citroen, Sinaasappel, Ceder, Amber, Sandelhout, Vanille, Leer, Praline, PatchouliVoedend en ontspannend. Gemaakt van natuurlijke wax met Shea butter. Deze geur zonder alcohol is zeer geconcentreerd en heel zacht en
houdt 4 tot 6 uur, goed voor 375 geur doseringen, geeft geen vlekken is goed voor de huid, compact en licht in gebruik.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Levertijd: 2-3 werkdagen

€ 19,95
Incl. 21% BTW
Details
Recycleerbaar product, houdbaar 12 maanden na opening, met respect voor de planeet, niet getest op dieren, handzaam en licht en mag mee in de handbagage.

De achtergrond van onze natuurlijke grondstoffen

Shea/Karite Butter

Cosmetica: Hydrateren: Shea boter oefent een verzachtende en voedende werking uit op de huid van het gezicht en op de droogste gebieden van het lichaam. (Ellebogen, knieën, benen, voeten ...) Preventie van veroudering: het is ongetwijfeld een van de meest interessante effecten van Shea. Vetzuren die het bevat, kunnen heel herstellend werken en voorkomt de vorming van diepe rimpels door het bevorderen van de cel vernieuwing en ontspanning van de dermis (middelste laag van de huid).

Welzijn en geneeskunde: Shea boter heeft een licht ontspannende en anti-inflammatoire (ontstekingsremmende) werking.

Geschiedenis: Shea boter of plantaardige boter, is een eetbare substantie gewonnen uit de Shea (Karite) boom vruchten, deze boom groeit in het wild op de droge savanne van West-Afrika, wiens naam betekent "leven". Shea boter wordt gebruikt in de traditionele keuken of in de chocolade-industrie als een substituut voor cacaoboter. Hij is vooral bekend om zijn cosmetische eigenschappen als een moisturizer en een huid verzachter. Deze eigenschappen maken hem dat dit wordt gebruikt in vele cosmetische samenstelling. Oogst en extractie van Shea worden voornamelijk uitgevoerd door vrouwen op het platteland.

Productie: Karite vruchten worden geoogst tussen half juni en half september en worden verwijderd van hun de pulp. We houden dan een Karite noot over. De noot wordt gewassen en gedroogd. Daarna geplet, gebrand, gemalen tot een dikke pasta door het te mengen met water krachtig te karnen. Onderdompeling in kokend water zal helpen om de boter te scheiden van de andere componenten van de noot, waaronder onzuiverheden die naar de bodem zakken. Aan de oppervlakte komt de boter te drijven. De olie (eigenlijk vloeibare Shea boter) wordt verkregen door te filteren alvorens het verder te verwerken.

Door de toevoeging van Shea aan onze parfums hebben wij een hydraterende, voedende en ontspannende werking aan onze parfums toegevoegd. Hierdoor beleef je zo veel meer plezier aan jouw parfum. By Sabe Masson Parfum Paris.
Registreren Forgot?

Post your comment

TheBeautyClick