Le Soft Perfume | Parfum stick Artist + Copacabana Extra stick!

La reine soleil: "Verwoestend, vurig, zonnend, hectisch. De tuin ademt, ze luisteren naar je lichte stappen. Je draagt je parfum en lacht, ze zijn stil ..."De geur La reine soleil: Limoen, Bergamot, Honing, Ylang-Ylang, Heliotroop Vanille, Musk, PatchouliCopacabana: "Prinses van de Zee, halve maan van gouden zand die de muziek en de geur overstijgt van bloemen die in de zee zijn geworpen ..."De geur: Bergamot, Roze peper, Graan,Jasmijn, Viooltje, Orangebloesem, Amber, Eikenmos, Patchouli, Musk, AmberVoedend en ontspannend. Gemaakt van natuurlijke wax met Tiare/Monoi. Deze geur zonder alcohol is zeer geconcentreerd en heel zacht en
houdt 4 tot 6 uur, goed voor 375 geur doseringen, geeft geen vlekken is goed voor de huid, compact en licht in gebruik.

Beschikbaarheid: In voorraad

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Levertijd: 2-3 werkdagen

€ 19,95
Incl. 21% BTW
Details
Artist

Recycleerbaar product, houdbaar 12 maanden na opening, met respect voor de planeet, niet getest op dieren, handzaam en licht en mag mee in de handbagage.

De achtergrond van onze natuurlijke grondstoffen

Shea/Karite Butter

Cosmetica: Hydrateren: Shea boter oefent een verzachtende en voedende werking uit op de huid van het gezicht en op de droogste gebieden van het lichaam. (Ellebogen, knieën, benen, voeten ...) Preventie van veroudering: het is ongetwijfeld een van de meest interessante effecten van Shea. Vetzuren die het bevat, kunnen heel herstellend werken en voorkomt de vorming van diepe rimpels door het bevorderen van de cel vernieuwing en ontspanning van de dermis (middelste laag van de huid).

Welzijn en geneeskunde: Shea boter heeft een licht ontspannende en anti-inflammatoire (ontstekingsremmende) werking.

Geschiedenis: Shea boter of plantaardige boter, is een eetbare substantie gewonnen uit de Shea (Karite) boom vruchten, deze boom groeit in het wild op de droge savanne van West-Afrika, wiens naam betekent "leven". Shea boter wordt gebruikt in de traditionele keuken of in de chocolade-industrie als een substituut voor cacaoboter. Hij is vooral bekend om zijn cosmetische eigenschappen als een moisturizer en een huid verzachter. Deze eigenschappen maken hem dat dit wordt gebruikt in vele cosmetische samenstelling. Oogst en extractie van Shea worden voornamelijk uitgevoerd door vrouwen op het platteland.

Productie: Karite vruchten worden geoogst tussen half juni en half september en worden verwijderd van hun de pulp. We houden dan een Karite noot over. De noot wordt gewassen en gedroogd. Daarna geplet, gebrand, gemalen tot een dikke pasta door het te mengen met water krachtig te karnen. Onderdompeling in kokend water zal helpen om de boter te scheiden van de andere componenten van de noot, waaronder onzuiverheden die naar de bodem zakken. Aan de oppervlakte komt de boter te drijven. De olie (eigenlijk vloeibare Shea boter) wordt verkregen door te filteren alvorens het verder te verwerken.

Door de toevoeging van Shea aan onze parfums hebben wij een hydraterende, voedende en ontspannende werking aan onze parfums toegevoegd. Hierdoor beleef je zo veel meer plezier aan jouw parfum.

Copacabana

Recycleerbaar product, houdbaar 12 maanden na opening, met respect voor de planeet, niet getest op dieren, handzaam en licht en mag mee in de handbagage.

De achtergrond van onze natuurlijke grondstoffen

Tiare bloemen, Monoi

COSMETISCH GEBRUIK: Hydrateren: Een dagelijkse toepassing op een vochtige huid zorgt voor een zeer goede hydratatie van de huid, ook buiten periodes van hoge blootstelling aan de zon. Monoï zorgt dat de huid voorbereid is op blootstelling aan de zon en zorgt voor een mooie tint. Het voorkomt uitdroging van de huid.

GESCHIEDENIS: Monoï ("geurolie" of "heilige olie" in Tahitian, "Manogi" in Paumotu, "Pani" in Marquesan) is een beauty product dat wordt verkregen door het drenken van Tahitian Tiare bloemen in geraffineerde kokosolie. Monoï is een traditioneel product van de Frans-Polynesië eilanden, waaronder Tahiti.

PRODUCTIE: Tahitian tiare bloemen, geoogst in het knopstadium. Ze worden geweekt in geraffineerde kokosolie voor een minimum van tien dag. En tien bloemen per liter olie worden gebruikt. Dit productieproces, is voor alle producenten van Monoï de Tahiti gelijk. Deze methode is gelijkaardig aan "enfleurage" in de parfumerie. Na deze periode wordt het product afgeschonken, gefilterd en vervolgens volgt de toevoeging van natuurlijke antioxidant. Het ministerie van Economische Zaken op Frans-Polynesië eilanden controleert regelmatig de effectieve naleving van dit proces om de waardes van de Monoi naam te bewaken.

Door de toevoeging van Monoi aan onze parfums hebben wij een hydraterende en herstellende werking aan onze parfums toegevoegd. Hierdoor beleef je zo veel meer plezier aan jouw parfum.

Post your comment

TheBeautyClick