Le Soft Perfume | Parfum stick La reine soleil + Extra stick Copacabana!

La reine soleil: "Verwoestend, vurig, zonnend, hectisch. De tuin ademt, ze luisteren naar je lichte stappen. Je draagt je parfum en lacht, ze zijn stil ..."De geur La reine soleil: Limoen, Bergamot, Honing, Ylang-Ylang, Heliotroop Vanille, Musk, PatchouliCopacabana "Prinses van de Zee, halve maan van gouden zand die de muziek en de geur overstijgt van bloemen die in de zee zijn geworpen ..."De geur Copacabana: Bergamot, Roze peper, Graan,Jasmijn, Viooltje, Orangebloesem, Amber, Eikenmos, Patchouli, Musk, AmberVoedend en ontspannend. Gemaakt van natuurlijke wax met mango boter en tamanu. Deze Le Soft Perfume geur zonder alcohol is zeer geconcentreerd en heel zacht en houdt 4 tot 6 uur, goed voor 375 geur doseringen, geeft geen vlekken is goed voor de huid, compact en licht in gebruik.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Levertijd: 2-3 werkdagen

€ 19,95
Incl. 21% BTW
Details
La reine soleil: PRODUCTIE: De kern van tamanu bevat weinig verse olie en is winbare na langdurig drogen en zaadrijping. Deze zware olie heeft een geel-groene tot donkergroen kleur en heeft en milde aromatische geur. De pitten worden koud geperst

Door de toevoeging van Tamanu en mango boter aan onze parfums hebben wij een verstevigende en regenererende / anti-aging werking aan zijn onze parfums toegevoegd. Hierdoor beleef je zo veel meer plezier aan jouw parfum.

La reine soleil: Recycleerbaar product, houdbaar 12 maanden na opening, met respect voor de planeet, niet getest op dieren, handzaam en licht en mag mee in de handbagage.

De achtergrond van onze natuurlijke grondstoffen

Mango boter

Cosmetisch gebruik: Hydrateren: Verzachtend, de mango boter houdt het vochtgehalte van de huid op pijl. Rustgevend en ontspannend, het maakt de huid zijdezacht. Rustgevend, het helpt de huid haar lipide samenstelling herstellen en rehydrateren na blootstelling aan externe agressies (kou, zon ...). Regeneratie en anti-oxidant, deze boter beschermt tegen vroegtijdige veroudering.

GESCHIEDENIS: De mango is de vrucht van de tropische mango boom, deze grote boom van de familie Anacardiaceae, afkomstig uit de bossen van Pakistan en Birma, waar deze nog steeds in het wild groeit. Deze boom, Mangifera indica, heeft aanhoudende, dichte en donkergroene bladeren. De vorm van de vrucht is de basis van Paisley. Zijn naam komt uit het Malayalam manga. Mango vruchten van andere bomen van het geslacht Irvingia (deze vruchten zijn groen met zwarte vlekken en hun vlees heeft een mooie oranje kleur en een exquise parfum), zijn familie van de "Irvingiacées".

PRODUCTIE: In het hart van de mango zit een platte pit, wanneer je die indrukt, produceert deze boter. Dit is veel minder bekend dan Mango als fruit. Deze boter is een waar genot om aan te brengen op de huid. Heeft een zeer zachte structuur, het verzacht de huid, maakt stevig en soepel. Is Rijk aan stearinezuur.

Tamanu olie

Copacabana: Recycleerbaar product, houdbaar 12 maanden na opening, met respect voor de planeet, niet getest op dieren, handzaam en licht en mag mee in de handbagage.

De achtergrond van onze natuurlijke grondstoffen

Tiare bloemen, Monoi

COSMETISCH GEBRUIK: Hydrateren: Een dagelijkse toepassing op een vochtige huid zorgt voor een zeer goede hydratatie van de huid, ook buiten periodes van hoge blootstelling aan de zon. Monoï zorgt dat de huid voorbereid is op blootstelling aan de zon en zorgt voor een mooie tint. Het voorkomt uitdroging van de huid.

GESCHIEDENIS: Monoï ("geurolie" of "heilige olie" in Tahitian, "Manogi" in Paumotu, "Pani" in Marquesan) is een beauty product dat wordt verkregen door het drenken van Tahitian Tiare bloemen in geraffineerde kokosolie. Monoï is een traditioneel product van de Frans-Polynesië eilanden, waaronder Tahiti.

PRODUCTIE: Tahitian tiare bloemen, geoogst in het knopstadium. Ze worden geweekt in geraffineerde kokosolie voor een minimum van tien dag. En tien bloemen per liter olie worden gebruikt. Dit productieproces, is voor alle producenten van Monoï de Tahiti gelijk. Deze methode is gelijkaardig aan "enfleurage" in de parfumerie. Na deze periode wordt het product afgeschonken, gefilterd en vervolgens volgt de toevoeging van natuurlijke antioxidant. Het ministerie van Economische Zaken op Frans-Polynesië eilanden controleert regelmatig de effectieve naleving van dit proces om de waardes van de Monoi naam te bewaken.

Door de toevoeging van Monoi aan onze parfums hebben wij een hydraterende en herstellende werking aan onze parfums toegevoegd. Hierdoor beleef je zo veel meer plezier aan jouw parfum.
Registreren Forgot?

Post your comment

TheBeautyClick